Over ons

Maatwerk op klantspecificatie
ZORGE produceert technisch hoogwaardige maatwerk onderdelen op klantspecificatie uit elastomeren, kunststoffen en vele andere materialen. Al meer dan 60 jaar is het familiebedrijf een solide en betrouwbare leverancier voor bedrijven in de maakindustrie. Vanuit modern uitgeruste productievestigingen in Europa leveren wij aan klanten over de hele wereld.

ZORGE-HOFFMANN Groep
ZORGE is onderdeel van de ZORGE-HOFFMANN groep, een alliantie van twee familiebedrijven met een gezamenlijke jaaromzet van 21 miljoen euro, 180 medewerkers in Europa en productie- en verkoopvestigingen in Nederland, Duitsland, Hongarije, Taiwan, China en de VS. ZORGE en HOFFMANN hebben eigen specialismen in rubber precisiedelen en productietechnieken.

Onderscheidend & innovatief
Onze basis wordt gevormd door onderscheidende expertise in productietechnieken en materiaalkennis, waarbij we continu inspelen op nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in productietechnieken voor het maken van precisiedelen uit rubber compounds en spuitgietdelen uit LSR (liquid silicone rubber), TPE’s (thermoplastische elastomeren) en thermoplasten. Uniek is onze kennis en ervaring in 2K LSR spuitgiettechniek en hybride onderdelen waarbij metaal- of kunststofdelen in microbereik worden gecombineerd met een rubber deel.

Slagvaardig & flexibel
Met onze flexibele organisatie en korte communicatielijnen kunnen we snel reageren op wensen van onze klanten en veranderingen in de markt. Door onze lange staat van dienst hebben we een brede expertise opgebouwd waarmee we onze klanten graag ondersteunen vanaf productontwerp tot en met levering, van protoserie tot en met massaproductie.